24 юни 2017:
Антропософски вести
Новият 55-ти брой на Антропосфски вести е готов. Пожелаваме ви весел Йоанов празник!

20 юни 2017:
Събития

Скъпи приятели,

За втори път в София ще гостува Томас Майер. Вижте обявата за събитието.


16 юни 2017:
Аудио книги
Антропософските аудио книги вече могат да бъдат слушани и от канала Галерия Просветление в YouTube. Христо Маринов и Богдана Вульпе ще качват там новите аудио материали, създадени от тях - отделни лекции или цели книги от Рудолф Щайнер.

25 май 2017:
Нова работна група
На 9 април 2017 г. (Цветница) беше учредена група „Логос“. Тя е тематична група, която ще се събира веднъж месечно с цел изучаване на „Философия на свободата“ и други философски трудове на Рудолф Щайнер. За повече подробности се обръщайте към водещия групата Константин Йорданов на телефон 0894 515 355.

25 май 2017:
Антропософска литература

Представяме ви нова книга, а също и ново за нас издателство. Книгата е „Господарят на елементите. Природните същества от гледна точка на християнството“ от Бастиан Бан – холандски антропософ и пастор в Християнската общност, а издателството е „Кибеа“ – едно отдавна утвърдено и с висока репутация име. Вижте повече.


17 май 2017:
Валдорфска педагогика
Сдружение "Приятели на валдорфската педагогика" и сдружение "Училище за нашите деца" организират тригодишно обучение за валдорфски педагози за предучилищна и училищна степен, което ще започне на 31 юли 2017 г. За повече информация вижте обявата и заявлението за участие.

17 май 2017:
Събития

На 29 май, понеделник, от 18 часа в хотел Рила в София д-р Трайчо Франгов ще изнесе лекция на тема "Вътрешният човек".

На 23 и 24 септември в София ще гостува Гизела Тример от град Дармщат, Германия – пастор и член на ръководството на Християнската общност. Тя ще ни запознае с основаването на Християнската общност, с новото богослужение и тайнствата, а освен това ще изнесе заедно със своя асистент 2 служби. Повече подробности очаквайте в началото на септември.


1
...
 
 
  Антропософски вести