13 май 2018:
Антропософска литература
Издателско ателие Аб предлага абонамент за три нови книги по лекции на Рудолф Щайнер – „Духовните същества в небесните тела и природните царства“, „Медитативни разглеждания и насоки за задълбочаване на лечебното изкуство“, „Стойността на мисленето за едно удовлетворяващо човека познание“. Вижте повече.

13 май 2018:
Летен антропософски лагер
Тази година летният антропософски лагер ще се проведе от 22 до 27 август в Родопите, село Дунево. Вижте обявата.

13 май 2018:
Събития
От 9 до 15 юли във Варна ще се проведе поредният семинар с Мишел Жозеф, Франция, продължение на поредицата от семинари за "Работа с Биографията”. Тази година темата е различна: "Мистериите на Черно море и Урал: Прагът и неговите пазачи. Работа с двойниците".
Местата са ограничени. За повече информация вижте програмата.

21 април 2018:
Филмът "Матрицата" в светлината на антропософията

Лекциите, посветени на филма "Матрицата", бяха посрещнати с голям интерес, което логично доведе до необходимостта от тяхното продължение. Третата част от серията от лекции ще се проведе в София, в център SOHO, на 5 май от 13:30 часа. Вижте поканата.

Записи от проведените дотук лекции:
Филмът "Матрицата" в светлината на антропософията, част 1
Филмът "Матрицата" в светлината на антропософията, част 2

05 април 2018:
Валдорфска педагогика

С радост ви съобщаваме, че на 12 и 13 май в детска школа "Изида" в гр. Стара Загора, ще се проведе Първа национална работна среща на валдорфските учители и инициативи в България. Молим всички заинтересовани да заповядат! Записването продължава до 5 май.

Към програмата.


08 март 2018:
Антропософски вести
Излезе новият 58-ми брой на Антропосфски вести. Приятно четене.

28 февруари 2018:
Общо събрание на АОБ, 2018 г.
Годишното общо събрание на Антропософското общество в България ще се проведе на 1 април (неделя), в 13:00 часа в антропософския дом в град Стара Загора. Вижте поканата и дневния ред.

1
...
 
 
  Антропософски вести