Антропософско Общество в България - Работна среща на антропософските учебни групи (26.06.2010)
 
   
 
 
Работна среща на антропософските учебни групи (26.06.2010)

П О К А Н А

за

РАБОТНА АНТРОПОСОФСКА СРЕЩА

 

Скъпи приятели,


Антропософска група „Софúя” кани всички антропософски учебни групи на 26.06.2010 г. (събота) на работна среща в залата на валдорфската детска градина „Златно зрънце” в София. Целта на срещата е да се запознаем и да обменим практически опит и идеи от нашата антропософска работа.

Предвиждаме занятието да протече в три фази. Първо да се сформират работни групи от по 4-5 човека, представители на различни антропософски групи, където всеки да разкаже как се работи в неговата антропософска група. Във втората фаза да се съберат постоянните групи и членовете им
да споделят какво са научили във фаза 1. Групата да обсъди наученото и да помисли какво би могла да взаимства. После в пленум (фаза 3) всяка група чрез свой представител може да рефлектира обобщено новото, което е научила и би приложила или изпробвала в работата си.

Подобен процес предполага продължение във времето. Например след половин или една година можем да се срещнем отново и да поговорим за това, какво сме се опитали да приложим и дали сме успели. Какво се е променило в работата и отношенията в резултат на тази първа среща.

 

П Р О Г Р А М А

 

11:30 12:00
 Сборен пункт на спирката на „селските рейсове” в кв. „Хладилника” до 11:45 ч. и придвижване с автомобили до Градината.
 12:00 12:30 Запознаване, социално упражнение и формиране на работните групи.
 12:30 – 13:15 Първа фаза.
 13:15 – 13:45 Втора фаза.
 13:45 – 14:00 Почивка.
 14:00 – 14:30 Трета фаза.
 15:30 – 16:30 Споделяме каквото сме си донесли за почерпка и преминаваме към неформално общуване и свободна програма.

 

 

 

 

 

 

 

 

Носете си вода, храна и напитки за деня, както и пособия за водене на записки, а ако желаете и за рисуване. За приятелите от провинцията, които биха желали да преспят в София в събота срещу неделя и да останат за Йоановден, моля свържете се предварително с организаторите за договаряне на възможностите за настаняване. Градината разполага с две студия с по едно легло персон и половина и много място за преспиване в спален чувал. Молим и приятелите от София, които имат възможност и желание да предоставят места за спане, също да се свържат с организаторите за съгласуване.


Входът за мероприятието е свободен, но ще събираме дарения, за да се отблагодарим за гостоприемството на детската градина като я подпомогнем финансово и подкрепим духовно.

 

Очакваме ви!

 

За контакти и координация:

Васил Назъров, 0887 817 417, vassil@engineer.bg

 


П.П.
За приятелите, които няма да успеят да пристигнат навреме за сборния пункт, адресът на ДГ „Златно Зрънце“ е: кв. „Драгалевци“, ул.508/18А.

Поставяме и карта, на която е обозначено точното местонахождение на градината.

 

 

 


 
 
  Антропософски вести  
  Антропософска книжарница