Антропософско Общество в България - Приятели на Европа
 
   
 
 
Приятели на Европа

Скъпи приятели,

За поредна година, в един постоянен ритъм, пред нас е поканата на международната антропософска асоциация "Еврософия", заедно с неуморната група и ядро от цяла Европа "Приятели на Европа". Тази година срещата е в Любляна, Словения.

Основната тема е: "Троичната действителност - основен принцип за осъзнаване и разбиране на човека и света". Във файла ще прочетете подробно представяне на теми, лектори, програмата, възможности за участие, възможност цялата общност да подкрепи финансово желание за участие, контакти... Програмата е богата и наситена, както с изключително актуални за съвремието ни теми, разгледани през призмата на антропософията, така и с изкуство, работа с речта, запознаване с песенния и приказен фолклор на страната-домакин и др. 

Всеки участник от България е добре дошъл! Нашите приятели са с прекрасни спомени от едноседмичната среща през август, 2013 год., в София!

При желание за участие, може да се обърнете към организаторите /контактите са дадени във файла/, а за координация от българска страна - към Дорина Василева /0887 615 732, dorina69@abv.bg/

Вижте поканата на аглийски.


 
 
  Антропософски вести  
  Антропософска книжарница